Cina High Quality 70% Seuneu High Alumina Brick Pikeun Hot-Blast Kompor Gas Burner pabrik jeung pabrik | Rongsheng

Katerangan pondok:

Bata Alumina Tinggi, ogé katelah bata seuneu alumina anu luhur, anu didamel tina bauxite sareng bahan baku anu sanés kalayan eusi alumina anu langkung luhur saatos cetakan sareng calcining. High Alumina Brick mangrupikeun jinis bahan refractory anu biasa dianggo pikeun dijual di RS Company, anu ngagaduhan sipat refractoriness tinggi, kakuatan tinggi, asam, stabilitas termal anu saé sareng saterasna. High Alumina Brick loba dipaké dina tungku blast, kompor blast panas, tungku listrik.


Rincian produk

Tag produk

bata alumina tinggi dihasilkeun ku pilih chamotte bauxite salaku bahan baku utama, dipecat dina 1450-1470 ° C ku prosés canggih jeung kadali kualitas ketat. Bata Seuneu Alumina Luhur didamel nganggo alumina atanapi bahan baku sanés anu ngandung eusi alumina anu langkung luhur ngalangkungan cetakan sareng tembakan. Kusabab sipat refractory nétral na alumina refractory bisa nolak résistansi erosi slag asam.

Prosés bata alumina tinggi

Meunang ngaliwatan Pilih jeung tabung chamotte pikeun deironing saméméh megatkeun, nu bisa ningkatkeun kualitas bata alumina tinggi. Kusabab aya proporsi luhur grog dina bahan nu bisa ngahontal 90 ~ 95%. Pilih jeung screening deironing saméméh grog nu ditumbuk.

Tilu Sasmita Bata Alumina Luhur

Numutkeun eusi Al2O3 béda, bata alumina High bisa digolongkeun kana Tilu sasmita di Cina.

Kelas I High Alumina Bata gaduh leuwih ti 75% eusi Al2O3.

Kelas II High Alumina Bata gaduh 60 ~ 75% eusi Al2O3.

Kelas III High Alumina Bata gaduh 48 ~ 60% eusi Al2O3.

Fitur High Alumina Brick

bata alumina tinggi boga fitur hébat kawas kinerja suhu luhur, korosi hébat sarta lalawanan maké, dénsitas bulk tinggi, eusi beusi low, jsb

Barang Bata alumina kelas munggaran Bata alumina kelas kadua Bata alumina kelas katilu bata alumina gradehigh husus
LZ-75 LZ-65 LZ-55 LZ-80
Al2O3% ≥ 75 65 55 82
Fe2O3% ≤ 2.5 2.5 2.6 2.0
Densitas Bulk g/cm3 2.5 2.4 2.3 2.6
Tiis Crushing Kakuatan MPa ≥ 70 60 50 80
0.2MPa Refractoriness Dina Beban ℃ 1510 1460 1420 1550
Refractoriness ℃ ≥ 1790 1770 1770 1790
Porositas semu % ≤ 22 23 24 21
Reheating Robah Liniér 1450 ℃ × 2h % -0.3 -0.4 -0.4 -0.2

Aplikasi Bata Alumina Tinggi

bata alumina tinggi bisa dipaké dina tungku blast, kompor blast panas, tungku listrik. ogé bata seuneu alumina tinggi dipaké dina widang beusi jeung baja, nonferrous, kaca, semén, keramik, pétrokimia, mesin, alat keur ngagolakkeun, industri lampu, kakuatan, jeung industri militér jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami